Yearn.finance (YFI) øker 10% på v2 hvelvet teaser

Yearn.finance (YFI) øker 10% på v2 hvelvet teaser

YFI steg 10% innen en time etter at en V2 hvelv teaser ble lastet opp av Yearn.finance Twitter håndtaket.

En pseudonym utvikler som jobber med v2-hvelven sa:

“Etter 4 måneder og 8 designoppgaver er v2 Vaults endelig live! Så stolt over å se dette omfattende redesignet i aksjon! Hele delen av den større v2 redesignet av Yearn. Mange bevegelige brikker som alle kommer sammen til slutt! ”

Hva er Yearn.finance v2 hvelv?

Yearn.finance er egentlig et grensesnitt til hele DeFi. Det gir Bitcoin Up brukere tilgang til avkastningsgenererende produkter i Ethereum-økosystemet alt i en plattform.

Hvelv er et populært produkt i Yearn.finance-økosystemet som bruker forskjellige strategier for å maksimere avkastningen for brukere som eier deres beholdning i hvelvene.

Det offisielle Yearn.finance-dokumentet lyder:

“Hvelv benytter strategier for å automatisere de beste mulige oppdrettsmulighetene. De ble designet slik at samfunnet kunne samarbeide om å bygge nye strategier for å finne det beste utbyttet. „

V2-hvelv gir Yearn.finance-brukere høyere muligheter til å tjene penger sammen med forskjellige forbedringer av V1-hvelvene.

Hsaka, en pseudonym handelsmann, forutsa at prisen på YFI ville stige betydelig når v2-hvelv er fullført, bare 24 timer før selve kunngjøringen. Handleren skrev:

„Jeg vet ikke hvordan noe av dette konkluderer, og er ganske apatisk på dette punktet, men den parabolske økningen i shitposting fra Andre / Banteg får meg til å tro at arbeidet på v2 er alt annet enn gjort og snart skal distribueres.“

Hva skjer med YFI etter?

På toppen av et positivt markedssentiment ga v2-hvelvutgivelsen YFI sårt tiltrengt ny fart for et nyoppdaget rally.
yfi
4-timers pristabellen til YFI. Kilde: YFIUSD på TradingView.com

Det har plassert YFI nær prisoppdagelse, noe som vil oppstå når prisen på YFI når en ny all-time high.

For øyeblikket er rekordhøye YFI på rundt $ 44.000 på Binance, som er 10% unna dagens topp.

Analytikere på intotheblock understreket at YFI-rallyet har gjort kryptovalutaen verdt mer enn Bitcoin. Det er et stort avvik i markedsverdien, siden tilbudet av Bitcoin er fast til 21 millioner, men prispariteten er mer symbolsk enn noe annet.

82% av YFI-eierne er „i pengene“, ifølge analytikerne, som indikerer et generelt positivt markedssentiment midt i en oksesyklus. Analytikerne forklarte:

“The Yearn flippening skjedde igjen. En YFI er nå verdt 1,05 $ BTC. Prisen @iearnfinance token $ YFI økte med 7,49% og berørte kort $ 40.000-marken igjen. Fakta om kjeden: – 82% av YFI-eierne er i pengene – 21,17 000 adresser med en balanse i YFI (høyest). „

Den generelle styrken til DeFi-markedet har vært en annen klar katalysator for YFI og andre DeFi-tokens de siste ukene.