Forhandlere Brace for Big Drop som Bitcoin dypper under $ 9K for syvende gang

Prisen på Bitcoin faldt kort under $ 9.000. Svækkelsen af ​​et vigtigt støtteniveau kan føre til et større fald.

Prisen på Bitcoin ( BTC ) faldt under 9.000 $ i en hurtig tilbagetrækning og faldt med 5% på 48 timer. Det markerede det syvende fald til $ 8.000 for den højeste rangerede cryptocurrency ved markedsværdi inden for en periode på to måneder siden begyndelsen af ​​maj. Således har de handlende været bekymrede for, at gentagne fald under $ 9.000 kan svække et kritisk støtteniveau.

I mellemtiden blev kun futurekontrakter på 30 millioner dollars likvideret med det nylige fald på BitMEX. Futuresdataene indikerer, at der findes en mulighed for et større fald.

Hvorfor faldt Bitcoin til $ 8.000, og hvad tror de handlende?

Bitcoin skyldtes en stor prisbevægelse efter næsten to måneder med lav volatilitet. Retningen for BTC’s næste træk var usikker, fordi BTC / USD var på et centralt punkt.

Teknisk set, hvis Bitcoin forblev over $ 9.200, var en potentiel gentest på $ 9.500 og $ 10.000 modstandsniveauer plausibel. Men den kontinuerlige gentest på $ 9.000-støtteniveauet kan gøre BTC sårbar over for en dyb tilbagetrækning.

Én cryptocurrency-handelsmand “Cheds” bemærkede :

”Ved at bryde ned gennem 9k, ugyldiggør denne seneste dråbe en potentiel omvendt hoved og skuldre-vending med et brud på højre skulder. Samme ting skete den 25. juni. ”

Den 25. juni faldt prisen på Bitcoin til så lavt som 8.827 $ i et hurtigt fald, primært udløst af en salg af flere minearbejdere. Data fra ByteTree antyder, at nogle minearbejdere er begyndt at sælge mere Bitcoin end normalt igen denne gang.

I den sidste uge blev 6.619 BTC udvindt, og 6.809 blev solgt . Gruvearbejdere solgte mere Bitcoin, end de udvindes, hvilket efterlod en negativ nettoinventar på 190 BTC.

Det salgstryk, der fik BTC til at falde fra $ 9 250 til $ 8 932 kom sandsynligvis fra minearbejdere og spotmarkedet. Futuresmarkedet havde en relativt svag indflydelse på det store prisfald på Bitcoin i betragtning af den lave mængde shorts-likvidation på BitMEX.

For stadig, at prisen på Bitcoin falder til større multimåneders supportniveauer som $ 6.000, mener nogle erhvervsdrivende, at BTC skulle falde til under 8.000 $. For eksempel skrev Bitcoin-erhvervsdrivende Pentarhudi i begyndelsen af ​​juni :

“Triple top på daglig… bearish mønster. Vil udløse på tæt under $ 8000 med et mål til $ 6000. Enten tredobbelt top eller rækkevidde lås. ”

Hvis Bitcoin-prisen fortsætter med at falde i de næste flere dage til de lave $ 8.000, ville den betyde en tredobbelt top ved en større tidsramme. De to foregående toppe blev opnået i oktober 2019 og februar 2020, hvor BTC ramte $ 10.500.

To variabler for BTC på kort sigt

I de sidste flere dage har prisen på Bitcoin skildret en lille sammenhæng med det amerikanske aktiemarked. I løbet af de sidste tre måneder bevægede BTC og aktier sig imidlertid i tandem det meste af tiden.

Opdelingen i sammenhængen mellem Bitcoin og aktier indikerer, at markederne bevæger sig baseret på deres respektive dynamik. Det kan medføre, at BTC pludselig ser pludselige udbrud af volatilitet igen efter en ændring i udviklingen i de seneste uger.