Bitcoin kan knuse $ 864 000 innen 2024, ifølge Crypto Analyst PlanB

Kryptoanalytiker PlanB sier at Bitcoin kan formørke spådommen til sin kontroversielle lager-til-strøm-modell (S2F) og meteorisk stige til $ 864 000 på fire år.

I et intervju med kryptovaluta podcaster Peter McCormack sier den kvantitative analytikeren at han faktisk gjorde et konservativt spill da han spådde at BTC ville slå $ 288.000

“Jeg bruker $ 288 000 som en gjennomsnittsverdi. 100.000 dollar vil også være veldig hyggelig. Men hvis du bare følger matematikken, hvis du bare følger dataene, og jeg ikke mener tidsseriemodellen. Så vi ser ikke bare på Bitcoin Circuit. Vi ser på gull, sølv, diamanter, eiendom, alt det der. Det er 288 000 dollar. Det er en gjennomsnittsverdi.

Det kunne skyte, som tre ganger, som det gjorde de siste fasene. Jeg vil ikke nevne antallet. Jeg prøver å være konservativ hele tiden. Men la oss si en 2x eller en 3x fra de 288 000 $, og så krasjer den selvfølgelig. “

PlanB fremhever også betydningen av å få et børsnotert selskap til å kjøpe hundrevis av millioner dollar verdt av BTC som en sikring mot inflasjon.

«Jeg la merke til at mange ikke så viktigheten av det MicroStrategy gjorde, men fordi det er et børsnotert selskap, betyr det at folk kan sette Bitcoin eller vel [få] Bitcoin-eksponering i pensjonsfondene sine. De kan bare ringe megleren sin, og de kan ikke si ‚Vel, skaff meg litt Bitcoin i pensjonsfondet mitt.‘ Men de kan si: ‚Få meg disse og disse og disse selskapene. Jeg vil ha de i pensjonsordningen min. ‚ På den måten kan du se MicroStrategy som en ETF. ”

I mellomtiden forblir kryptoanalytikeren trygg på sin S2F-modell og understreker at den følger skriptet så langt. PlanB bemerker også at kongekryptoen begynner å vekke interessen til store pengespillere for alvor.

„Vi ser nå trekk fra kunder, fra folk som går til Fidelity og alle de store aktørene og ber om Bitcoin i pensjonskassen.“

Men den mye fulgte analytikeren understreker at S2F-modellen ikke er feilbar.

“Modellen kan mislykkes. Det er en modell rett. Det er en teori. Det er mer å beskrive noe, og det er kvantitativt, så det hjelper. Men det er en modell. Det kan mislykkes. Bitcoin vil ikke mislykkes. Jeg tror ikke det. ”

Når det gjelder Bitcoins nåværende korreksjon, sier PlanB at tilbaketrekningen er ment å skremme nye investorer.

“Liten Bitcoin- test for å riste ut svake hender som gikk inn i mai-august. Hvis du ikke takler dette, kom deg ut nå. Hvis du kan, velkommen til klubben! Ting å se på – vil dette være den første dipen som holder seg over $ 10 000 – vil vi se en rask gjenoppretting av V-form neste dager. ”